- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • PROTON X50 REVIEW JUJUR POV DRIVE 0-100kmh TEST DRIVE : 11 KELEMAHAN MASALAH X50 PERLU TAHU
  • iz

    Majalah kereta Malaysia Test drive review Review kereta di Malaysia

    6 Responses

    1. kentang says:

      penah dengar norwich city x?futbol team..
      dulu time dorang naek EPL 1season, dorang punyer sponsor PROTON la..
      tme tu David Bentley men kat ctu, sebab Arsenal loan kan die..

      Naek 1 season aje, then jatuh..tapi aku tetap bangga le sebab PROTON sponsor..

      same la jugak macam motoGP tahun ni, petronas jadi minyak rasmi moto Rossi ngan Lorenzo..

      good advertisement!

    2. BoikotCherry says:

      banger banger

    3. Anon says:

      ok tu mmg ok. tapi takyah le tulis ‘proton cars’.. logo & ‘proton’ je dh cantik..

      ‘proton cars’ tu mcm.. desperate nk tell peoples “hey look at me, u dunno me? i’m a car manufacturer!”

    4. eriz says:

      aku tgk diorang punyer jersey, t’ingat team norwich city mase main kt epl plak…
      tp kalo letak logo proton dah ok…takyah la letak ‘Proton Cars’…tp bg aku kalo proton nih,mmg aku bangga…

    5. hiya says:

      Anon, itu semua inisiatif proton cars Australia…. macam depa sponsor kereta kat top gear Oz laa… itu keputusan depa semua. nama site depa pun Proton CArs… kita rasa pelik… tapi tidak bagi depa.

    6. muryadi says:

      ambo pun tumpang bangga..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)