- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • LEXUS RC 200T
  • CONGRATULATION ON UPSI AUTOSHOW

    CONGRATULATION ON UPSI AUTOSHOW

    Regarding latest event on 19th of July 2009, the car autoshow competition at UPSI, we would like to congratulate to all of the winners of the 4 category which is K-car standard modified, Mira Looks, Loco Style & Open Standard Modified. We also would like to congratulate and thanks to UPSI because they invited us to be the judge and main sponsorof that event and successfully handle the autoshow event. Not to forget, our most sporting members, the KDI Family! =) You guys really cheer up the event.

    upsi

    (special appearance, the 11 kdi family with four of our ride)

    The autoshow which started at 2PM and end at 5PM with involvelement of few car clubs and individual competitor. They really done a good job and touch up on exterior, interior and engine.

    CONGRATULATION ON UPSI AUTOSHOW

    We will update later about the list of winner here and the picture of modified car that won on yesterday autoshow competition.

    CONGRATULATION ON UPSI AUTOSHOW

    Thank you also to www.dp-creative.com that willing to collaborate with us to provide sponsorship for the custom car stickers. The event also directly launch the new brand of dp-creative as a new quality malaysia custom sticker.

    CONGRATULATION ON UPSI AUTOSHOW

    Update : Please go to http://kereta.info/winners-list-of-upsi-car-autoshow-competition/ to view the winners lists.
    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    10 Responses

    1. Lily says:

      Fuh!nsb baik pic aku xde dlm ni..:-)
      Low profil k

      kdi..
      Tlg email dkt aku pic yg fmily kta sume,andai ko nk msuk dlm thread tlg ttup no plat aku jst tinggalkan 2**5 aku je,Sempna umo aku.Huhu..E2 pun kalo nmpk pic kreta aku ar..

    2. Joko says:

      Yelah, Keta Ina I pun ada kat cebelah hujung sekali second Photo..nasib baik i pasang body kit impul, kira boleh lah bersaing ngan bumper sport KDI dan rakan2.

      Kejam , ko kalau datang boleh tengok KDI punya bumper yg macam taring Predator tu nampak garang. Kreatif betul KDI ni.

      Lily, bila nak tampal poster atau stiker gempak2 punya macam KDI.. nampak skema ajer keta ko. Cer ko tampal no. 25 besor2, ok gak, dan letak no. phone sekali.. mesti lagi gempak… kui kui kui.

    3. apa2 ajer says:

      x leh la nak melihat cik lily kita yg suka komen2 ni ngan kereta dia.hehe jgn marah cik lily

    4. kdi dh tuka bumper lg ker..aduh..nie yg buat aku teringin nk tgk nie..
      kete ko ok la lg joko..ade gak skirting..kete aku togel jer…hehe..
      xminat yg impul..minat airmaster…tp grill impul aku minat…

    5. Lily says:

      joko..
      nmpk skema ek?Huhu..
      Standart ar kreta bmw,erk!blm ar..mne ade sticker2
      Tp mmg nk tmpal pun,sbr2 ek..:-)

      apa2 ajer..
      nk lihat kne jmpe n fmly kdi sume skali..:-)

      [email protected]
      sygnya pic ina ko x msuk,ktaorg dh smpn park utk ina ko sblh joko ari2..Huhu..

    6. black evia says:

      ehhh..
      gmbar ko xder ke lily kt dlm rmai2 tuh?..

      la.. tu yg ter lonjak2 tue sape achik ker?..hehehe..

    7. Joko says:

      Black… shhhhhhhh.. achik sibuk tengah gayut tu hari mana sempat nak bergambor…

    8. bg la aku copy 1 gambor tu..nk gak tgk gmbor korg…

    9. Joko says:

      Kejam, ko mintak kat kdi, semua posing2 maut dak gurl ni ade… dia buat simpanan untuk senarai calon2 .. ehem..

    10. black evia says:

      joko..
      calon2 tu bnyak..jgn ckup 4 sdah kn joko..;-)
      kang piring terbang plak..tp xpe.. kdi kn jambu skit,
      skali kenyit mata bley cair wanita2 kt luar tue nengok kdi..hua hua huaaaa..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)