- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • MODIFIED HONDA CITY RS 1.0 TURBO 2020
  • AUTOSHOW COMPETITION – PERTANDINGAN AUTOSHOW SIMFONI WARISAN UPSI 2009

    UPSI or Universiti Pendidikan Sultan Idris will have a main event on 16-19 July 2009 regarding Program Simfoni Warisan 2009 and one of the grand event is autoshow competition. Here, KDI (Kereta Dot Info)  as the official sponsor would like to invite all car owners to join the great autoshow competition on 19 July 2009. Below are the complete details of the car autoshow competition.

     upsi-car-autoshow-competition-09

    AUTOSHOW SEMPENA PROGRAM SIMFONI WARISAN 2009
    Tarikh : 19 Julai 2009 (Ahad)
    Masa : 2.00 petang – 6.00 petang
    Tempat : Padang Kawad, UPSI, Tg. Malim,Perak.
    Bayaran : RM 35.00 sebuah kereta.

    Kategori :  

    1. K-Car Standard Modified

    2. Open Standard Modified

    3. Mira Looks

    4. Loco Style

     

     

    Juri : Penaja – KDI

     

    Hadiah hebat yang ditawarkan!:

     

    Johan :

     
    + Trofi
    + Hamper bernilai RM150
    + Sijil
    + Voucher RM280 Pakej Full Both Side Custom Car Sticker Design (RM400) by KDI
    + 50% Discount on car sticker products by KDI.

     
    Kedua :


    + Trofi
    + Hamper bernilai RM100
    + Sijil
    + Voucher RM200 Pakej Full Both Side Custom Car Sticker Design (RM400) by KDI
    + 50% Discount on car sticker products by KDI.
     

     

    Ketiga :


    +Trofi
    +Hamper bernilai RM50
    +Sijil
    + Voucher RM150 Pakej Full Both Side Custom Car Sticker Design (RM400) by KDI
    + 50% Discount on car sticker products by KDI.

     

     autoshow-competition-pertandingan-autoshow-simfoni-warisan-upsi-2009-a

     

    Setiap peserta akan menerima Sijil Penyertaan
    Aktiviti Cabutan Bertuah / lucky draw Kepada Para Peserta

    Demo audio sepanjang Autoshow berlangsung

     

     

     

    SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

    1. Penyertaan terbuka kepada orang ramai.
    2. Yuran penyertaan RM35.00 bagi sebuah kereta.
    3. Hanya kereta yang bertanding dibenarkan masuk ke tapak pertandingan kereta semasa pertandingan berlangsung.

     
     PERATURAN PERTANDINGAN :


    1. Peserta dikehendaki mematuhi arahan dan peraturan yang ditetapkan oleh penganjur dari semasa ke semasa.
    2. Penganjur berhak membuat sebarang perubahan atau pindaan berkaitan dengan peraturan tanpa sebarang notis. Peserta harus peka terhadap perubahan dan pindaan yang dibuat.
    3. Keputusan juri adalah MUKTAMAT. Sekiranya terdapat sebarang bantahan mengenai keputusan yang telah dibuat akan dikenakan bayaran sebanyak RM300.
    4. Setiap peserta layak memperolehi satu nombor cabutan bertuah / lucky draw.

     AUTOSHOW COMPETITION - PERTANDINGAN AUTOSHOW SIMFONI WARISAN UPSI 2009

    TENTATIF ACARA:
     
    Ahad 19 Julai 2009

     

    2.00 p.m : Pendaftaran
    3.00 p.m : Pendaftaran ditutup
    4.00 p.m : Penilaian oleh para juri
    5.15 p.m : Penyampaian Hadiah dan Cabutan Bertuah / lucky draw
    6.00 p.m : Autoshow competition tamat.

    Please confirm your registration and Any question please contact :

    1) SyiQ – 0175824523
    2) Z      – 013-4646126

    autoshow-competition-pertandingan-autoshow-simfoni-warisan-upsi-2009-permas-logo

    Jemputan : Kepada Sesiapa Yang Berminat dan Semua Kelab Kereta.

     

     JOM MERIAHKAN PESTA AUTOSHOW SIMFONI WARISAN 09!

    AUTOSHOW COMPETITION – PERTANDINGAN AUTOSHOW SIMFONI WARISAN UPSI 2009

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    30 Responses

    1. iz says:

      Hari ahad 19 July tu..insyaAllah aku dtg…hari jumaat tu pun bole dtg..tapi sabtu..kne apply cuti..huhu..Jom ramai2 kita ke sana..=)

    2. Joko says:

      Aku cadangkan KDI siapkan plastik name tag , dan tulis nick masing2 untuk dipakai kat sana nanti supaya semua boleh kenal antara satu sama lain…ada berani ?

    3. iz says:

      Joko..
      Idea bagus tu..sempat lagi kalau nak buat nh…betul tu..snang nak knal antara 1 sama lain..nanti forwardkan kat KDI..

    4. Lily says:

      Mst dlm rmai2 korang cr lily.Oh tidak…:-)

    5. kompom la..mesti ramai yg cr ko..sbb ko rajin post comment kt sini…haha..

    6. Lily says:

      xpe,aku nyorok blakang kdi.Huhu..

    7. as_simpleman23 says:

      harap u all support event nie..hu3

    8. as_simpleman23 says:

      kdi : tlg promote kat kereta autoshow OPEN STANDARD MODIFIED nyer..saya akan fokus kat k-kar…tQ

    9. kdi says:

      kepada mana2 owner kereta tu yg nk join tu please inform SyiQ – 0175824523 or Z – 013-4646126. Skang ni masih belum ramai. sape nk masuk tu snang2 je bleh menang.. keh2… ayat pancing. jom2 kita meriahkan autoshow UPSI 19 julai ni!

    10. Joko says:

      KDI,

      Saya cadangkan kalau boleh next time masukkan sekali motorsikal yg di modified sekali, mesti happening punya …

    11. as_simpleman23 says:

      hehe..dalam perancangan..

    12. Lily says:

      joko..
      A’ah,blh aku msuk moto aku sm.Huhu..

    13. Joko says:

      Ko pakai motor ape Lily..

    14. as_simpleman23 says:

      kdi : comfirm ngan saya berapa org nak hadir sbb nak buat tag..yang ko nye special ckit sbb jd judge..

    15. Lily says:

      lily dtg!wah..mknanya ly pun dpt tag ker?

    16. ni yg aku jeles nie..aku pun nk juga..waa…

    17. kdi says:

      ok dah send. yup. Lily pon dapat. kdi dah kasi nama. =)

    18. Joko says:

      Yelah… aku kalau boleh nak tukar gak stiker kat cermin belakang aku ni, muak tengok “BErita Harian , terkecil, tercomel”.. harap 2 besok masa lunch KDI bawaklah stiker yg sesuai untuk kitorang yg tak dapat pegi ni.. hehe

    19. hehe…betul la joko..aku sokong..sticker yg dpt hari tu dh letk kt cermin depan…
      cermin blakang kosong lg nie…mne la tau ade design special ker..huhu..

    20. Lily says:

      Ala kdi..
      Bg je stcker hello kitty utk spe2 yg xdpt dtg.Haha

    21. Lily says:

      kdi..
      nk tnye ni,ly nk bw mbr 2 org wt tmn g upsi
      Pastu kdi nk bg diaorg tag dgn sticker x?blh ly bg nm
      Boleh la nti diaorg wt kenangan,xdela tgk ly sorg je dpt.

    22. Joko says:

      KDI.. aku ingat nak muncul kat UPSI jugak nanti, bleh ker last kopek bagi tag ngan stiker tu..??

    23. kdi says:

      Ok Lily, kasi nama penuh dorang kat [email protected] pastu letak status single lagi ke dah berpunya.. wakaka =p wajib tu. jgn lupe ok. tapi dapat tag je kot.

      Joko,
      nama Joko kdi dah bagi. nk sticker bleh agi. tapi kena bagi nak letak tulisan ape n gambar ape before kul 3 ni..

      ok nk g smayang jap.

    24. kdi says:

      oo lupe.. sape yg xdapat datang, kdi nak bagi sticker yg ade tulis “jgn rapat! saya budak jahat sebab xnak datang upsi!” yeeha! hak2 =p

    25. Lily says:

      kdi..
      Wah2,gatai..:-).Ckup2 la tunang sorg.
      Ly dah mail dkt kdi,thanks yea..(Ht mbr nk jg jgk,psl sticker ly x kisah.xbg pun xpe)
      Tp kalo sticker ly xde ly pncung kdi.Huhu..
      Ly rsa mst rmai yg dtg tnpa plan.
      K,jmpe dkt sne sume..pepehal ly cntack kdi or ayezat k.

    26. Joko says:

      Lily,
      Gambor yg nak bubuh kat stiker tu camana.. Besor stiker tu nanti camane plak.. kalau KDI bagi format bentuk stiker mungkin senang sikit nak tahu belah mana nak taruk gambar…

      Gambar plak gambar camane… boleh bubuh muka sendiri ker.. atau boleh pinjam muka Lily ker utk stiker Joko .. hee hee ops ada orang jeles lah…

    27. Lily says:

      joko..
      Eh3..spe lg nk jelos,bini ko ar…kuang3
      Smpt x bls kdi punyer msg?Rugi x dpt stcker nti kalo dh dtg..Seingat ly saiz 3×24″.(kalo te’silap sory ek kdi)
      K,jmpe dkt upsi,aku nk blk koje dh ni.Bubuy…

    28. Lily says:

      Akhirnya..ketemu jua n sume..:-).peace

    29. protonmania says:

      salam, lama dah join forum nie…. alamak saya terlepas autoshow nie… best ke iz?

    30. kdi says:

      alhamdulillah autoshow telah selamat dijalankan. senarai pemenang akan di update kat laman ni:

      http://kereta.info/congratulation-on-upsi-autoshow/

      Protonmania,
      alamak.. terlepas plak ke.. xpe lain kali ade lagi rasanya.. tapi baru ni memang best la.. family KDI ade gak yg pegi tu yg meriah tu.. happening je.. =)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)