- Latest in kereta dot info Malaysia :
 • ENGINE RPM NAIK DAN GEARBOX BUNYI MERAUNG MASA TURUN BUKIT – NORMAL ATAU PROBLEM?
 • SULTAN JOHOR YANG ADA KOLEKSI KERETA RARE TERMASUK BUGATTI VEYRON PUN BANGGA PAKAI PROTON, PEMANDU TEKSI PULAK NAK BISING TAK MAHU PROTON?

  image

  Tertarik dengan artikel ini, kdi rasa pemandu teksi di Malaysia yang banyak mulut dengan kereta yang mereka gunakan perlu cuba untuk menggunakan kereta model lain dan tahu sendiri adakah kereta lain kos maintenance lagi rendah?

  SULTAN JOHOR YANG ADA KOLEKSI KERETA RARE TERMASUK BUGATTI VEYRON PUN BANGGA PAKAI PROTON, PEMANDU TEKSI PULAK NAK BISING TAK MAHU PROTON?

  Sultan Johor yang mempunyai koleksi kereta terbanyak di Malaysia termasuk Bugatti Veyron, Pagani Zonda, Ferrari, Ford truck dan bermacam lagi dalam gudang simpanan kereta baginda sendiri bangga menggunakan Proton dengan memiliki 97 unit model kereta Proton dalam simpanan baginda.

  Kamu pemilik teksi dan rakyat Malaysia yang banyak merungut pasal Proton ni siapa? Apa yang anda tahu mengenai kualiti kereta dan kos selenggara sebenar kereta buatan luar ini? Apa bukti kereta Proton lebih sukar diselenggara?

  Tiada jawapan bukan? Hanya mulut yang berkata2 dari kepala otak yang kosong yang hanya suka fikir untuk mengadu sana sini tanpa ada fakta yang sahih.

  Kdi kesian melihat orang2 sebegini yang mengagungkan produk lain tanpa mengetahui fakta sebenar tentang kualiti dan value for money.

  Please follow and like us:

  kdi

  Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  error

  Please spread & share :)