- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • Wheel Size Vs Tyre Size: Which Tyre Size Best Or Suitable For Your Sport Rim Width? – Saiz Tayar Dan Rim Sesuai
  • Proton Waja Campro “BMW” Spotted!

    proton_waja_campro_bmw

    Gambar ini diambil di Sg Buloh berdekatan Paya Jaras. Pemilik kereta Proton Waja Campro 1.6 ini memasang lampu belakang yang mempunyai design seperti BMW 5 series. Nampak menarik dan lebih style. Lampu LED yang memancar juga lebih terang. Lampu signal juga lebih jelas dan nampak kemas (Yang sedang menyala di sebelah lampu kanan)

    waja_bmw

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    4 Responses

    1. jepzcool says:

      Mane nak carik lampu mcm tu ek…cost nye berape lak

    2. egb18c says:

      lowh,kat federal motosport kat ktn tuh aku kot.

      rm350 je kalau tak silap.

      staff uni10 ade sorang da pakai.

      cun gak die buat kete die.

    3. wajakl says:

      lau ader saper nk tukar lampu waja(belakang)..boleh contact sy…
      sy punya lampu belakang jenis waja lama(mmc)
      sy nk tukar dgn lampu waja campro…tambah duit lagi..

      ataupun sesape nk beli lampu tu..pun dilayan jugak…
      InsyaAllah..

    4. azmi says:

      sapa mahu beli lampu belakang waja origanal.
      call saya azmi.0165226743

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)