- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • Wheel Size Vs Tyre Size: Which Tyre Size Best Or Suitable For Your Sport Rim Width? – Saiz Tayar Dan Rim Sesuai
  • Proton Saga Baru – Spesifikasi, Ciri-ciri, Gambar, Maklumat Brochure

    sagabaru

    Berikut adalah secara ringkas fakta Proton Saga Baru (BLM) atau New Saga

    Harga:
    Proton Saga N-Line Manual – RM31,500
    Proton Saga B-Line Manual – RM34,998
    Proton Saga B-Line Auto – RM37,998
    Proton Saga M-Line Manual – RM37,498
    Proton Saga M-Line Auto – RM39,998

    Spesifikasi:

    Enjin Campro 1.3 Dilengkapi IAFM (Integrated Air Fuel Module) yang lebih menjimatkan minyak dan berkuasa tinggi.

    Lebih luas dan mempunyai reka bentuk menarik. Ruang kaki juga lebih panjang.

    Dilengkapi dengan 7 warna pilihan untuk kereta.

    sila download maklumat lanjut proton saga baru di http://kereta.info/brochure_newsaga.pdf

    Antara gambar menarik kereta proton Saga Baru:

    saga baru

    newsagabaru

    enjin sagabaru

    custom bodykit newsaga

    modified newsaga

    newsagamodifiedbodykit

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    10 Responses

    1. Mohsin says:

      stu je aku tak puas hati BLM, lobang tyre dia sempit maa!

    2. rubi says:

      i,m looking forward get more information about,

    3. azman says:

      mana boleh saya dapat bodykit proton blm spt diatas… dan berapa kos pembikinannya

    4. nizam says:

      mana boleh saya dapat bodykit proton blm macam gambar kat atas? brape harganya?

    5. f4d6733 says:

      is there any1 here hv bought this car? can u guys/gals give me a comment(s) here? i appreciate it alot. thks

    6. REWA says:

      i really need information about this car!

    7. cikgu kie says:

      Enjin kereta BLM saya bising ma (bunyi tep tep tep ma apa masalahnya ?

    8. fitry says:

      hello..saya nk tye ttg spec engine saga blm ni..pe beza nye engine keluaran saga blm first model dgn yg latest.?

    9. kdi says:

      Saga flx paling baru ade iafm+ dgn ecu lebih bagus.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)