- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • DIY CARA TUKAR BULB LAMPU KERETA REAR PLATE NUMBER LIGHT REPLACEMENT HOW TO CHANGE
  • PROTON DEDAH DESIGN PROTON SUPREMACY GTX! VERSI MODIFIED SUPRIMA S BAKAL JADI KENYATAAN

    image

    Proton design team sekali lagi mendedahkan design yang awesome bagi Proton Suprima S modified version. Kenapa kdi mengatakan ia akan menjadi kenyataan? Kerana design yang sangay cantik ini pasti menjadi inspirasi kepada peminat kereta dan pengubahsuai kereta untuk menjadikan Suprima S yang berada di pasaran sekarang seperti sebuah Proton Supremacy GTX ini.

    Dengan hanya membuat custom bumper, memasang skirting dan spoiler belakang di samping mengecat Suprima S mengikut warna seperti gambar tersebut, ia pasti menjadi sangat menarik.

    Apa kata anda pula?

    PROTON DEDAH DESIGN PROTON SUPREMACY GTX! VERSI MODIFIED SUPRIMA S BAKAL JADI KENYATAAN

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    8 Responses

    1. ahmad says:

      brp total kos kalau nak install full wide body kit camni utk suprima s? *excluding the rear spoiler*

    2. kdi says:

      untuk wide body kit sahaja dalam RM1000-2000 termasuk cat. tak termasuk sport rim lebih lebar dengan spacer

    3. kz says:

      saiz rim yg sesuai brape inci ye?

    4. atroman says:

      If nk dapatkan wide body mcm ni macam mana? Saudara jual ke?

    5. Jayds says:

      Dimana boleh saya pasang body kit ini?

    6. ib says:

      boleh sy dptkn contact utk buat widebody yg exact cmni?

    7. Fairus says:

      Saya nak buat body kit dan bumper Baru tolong share Kan no tel tqvm

    8. Lawrence says:

      Di mana boleh pasang bodykit ini? Kalau siap pasang nak harga berapa?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)