- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • MODIFIED HONDA CITY RS 1.0 TURBO 2020
  • PEUGEOT / NAZA 206 BESTARI PROBLEMS

    New Contribution By Ustaz anis Ahmad
    Ustazanis Ahmad wrote:
    Saya ada beli naza bistari 206 tak sampai setahun lagi dari Jayamas loan dari naza creadit of company Saya tidak pernah pergi service dengan jayamas kerna layanan yg diberikan kurang memuaskan. Sampai 3 kali saya kena postpond service cakap esok la dan mcm lagi.
    PEUGEOT / NAZA 206 BESTARI PROBLEMS
    (Picture of modified bestari 206 / peugeot 206)
     
    Dari segi kereta bistari 206. Saya sudah pakai hampir nak masuk 1 tahun. Tapi keadaan kereta amat lah teruk. Baru pakai tak sampai 1 bulan liner tepi pintu kiri sudah bunyi. Pakai dalam 8 bulan pintu kanan bunyi lagi teruk.
    Dan sekarang nie pulak spring asxober belakang bunyi macam nak terkeluar tayar.
     
    Oleh sebab kerenah macam bie saya dah rasa malas nak pakai kereta nie.
    Bulan masuk la nie sya dah sangkut 2 bulan. Beli kereta baru tapi condition macam kereta second hand.
     
    Saya harap email saya ini dapat layanan yang baik atau saya Mungkin akan bawa ke pihak atasan.

    PEUGEOT / NAZA 206 BESTARI PROBLEMS

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)