- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • DIY CARA TUKAR BULB LAMPU KERETA REAR PLATE NUMBER LIGHT REPLACEMENT HOW TO CHANGE
  • PAKEJ CAR AUDIO SYSTEM PALING MURAH DARI RM1XX – SPEAKER AMPLIFIER SUBWOOFER PLAYER

    image

    Pakej audio system paling murah boleh didapati serendah RM188 di mana terdapat komponen speaker dan amplifier berjenama biasa. Set lengkap termasuk subwoofer dan tweeter pula serendah RM488 tidak termasuk pemasangan.

    Ini adalah range harga untuk kaki modify audio sebagai panduan untuk membeli speaker audio system dalam kereta. Bagi yang pentingkan kepuasan sebenar, harga set audio boleh menjangkau ribuan ringgit.

    Berikut adalah contoh harga barang audio dari Ace.

    PAKEJ CAR AUDIO SYSTEM PALING MURAH DARI RM1XX – SPEAKER AMPLIFIER SUBWOOFER PLAYER

    image

    image

    image

    Jenama audio aystem seperti Ameron sangat terkenal bagi audio show car owner dan kualiti bunyi yang dihasilkan adalah sangat baik sepanjang pengamatan kdi dalam dunia autoshow. Jadi, yang mana pilihan korang?

    image

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    11 Responses

    1. zaidi hatanan says:

      Sy ada pergi kdi tgk speaker mohawk jenis 2way coaxial 6.5″, tp ada merah, ada silver ngan crystal.. Mne lg ok ye?

    2. kdi says:

      Zaidi, tgk power output bro.. mana lg bagus.. kalau sama, amik silver la smart.. hehe

    3. muhammad says:

      salam, nak tanya..cd player saya tak boleh play cd. apa problemnya tu?kalau tukar satu set radio shj (touch screen) berapa kosnya?
      kereta latio hatchback 1.6

    4. kdi says:

      Muhammad, kos dlm rm500 shj

    5. Jason king says:

      Nk tanya yg 488 tu campur kos pasang brapa.kedai kt mana bos

    6. Zaim says:

      radio saya bunyi pecah2.. dah ganti antenna pon sama.. apa problem dia? kereta myvi 1.3

    7. akmal says:

      No phone nak call untuk order sound system?

    8. Oel says:

      Amplifier caliber ca350 competition ada jual kah?

    9. zahedi92 says:

      kedai kat mana bos ??

    10. Izuan says:

      saya nak tanya.. boleh ke radio suprima s masuk wira?
      saya tidak tahu bgaimana nak sambung..

    11. Siti fatimah Abd jalil says:

      Keta saya Estima aeras type L. Model tahun 2000. Saya beli second hand. Owner keta pasang radio sekali video, screen Dan tv. Sekarang semuanya rosak. Di Mana Saya boleh dapatkan ganti radio tersebut. Jenama radio Saya kenwood

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)