- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • Wheel Size Vs Tyre Size: Which Tyre Size Best Or Suitable For Your Sport Rim Width? – Saiz Tayar Dan Rim Sesuai
  • TRANSFORMERS 2 – REVENGE OF THE FALLEN – BUMBLEBEE IN BEIJING

    TRANSFORMERS 2 – REVENGE OF THE FALLEN – BUMBLEBEE IN BEIJING.

    transformers2-bumblebee-4

    Hi guys..the sequel to 2007’s Transformers film will be released today, June 24, 2009. Let’s go to the cinema and see the movie together today.In the Transformers2 ‘Revenge of the Fallen‘, Michael Bay and Steven Spielberg return respectively as director and executive producer, while Shia LaBeouf reprises the role of Sam Witwicky, the human caught in the war between Autobots and Decepticons.

    Decepticon forces return to Earth on a mission to take Sam Witwicky prisoner, after the young hero learns the truth about the ancient origins of the Transformers. Joining the mission to protect humankind is Optimus Prime, who forms an alliance with international armies for a second epic battle.

    transformers2-bumblebee-2

    In Beijing, Transformers 2 movie ‘Revenge of the Fallen’ inspired Chinese fans that took to the streets of Beijing over the weekend with a parade of Bumblebee flavored cars of various sorts and types including  VW Santana,  Citroen C4, Ford Focus,  Suzuki Swift, Honda Accord and many Chevy Aveo and Cruze models.The Parade led by a Camaro SS.

    I’m sure after the Transformers2 released, there will be more people modify their car to be like Autobots.Or maybe they will paint their car like the people in China did.

    transformers2-bumblebee-3

    Chevrolet Camaro SS led the parade – Bird Nest Stadium.

    transformers2-bumblebee-5

    Not only Chevy model. Ford, Suzuki and also VW participate in this parade.

    transformers2-bumblebee-6

    Looks beautiful right?. The front one looks like our 1st edition of  Proton,  Proton Saga.(Click to enlarge).

    transformers2-bumblebee-1

    Please follow and like us:

    iz

    Majalah kereta Malaysia Test drive review Review kereta di Malaysia

    7 Responses

    1. Joko says:

      Aku dah nonton filem ini semalam, memang ngam soy lah. Lagi best dari part One dulu.

      Pesanan aku kepada kengkawan yg nak gi nonton nanti, make sure pegi toilet dulu, bagi buang semua yg kecil dan yg besor kat dalam tuh, sebab bila filem dah start, tak ada masa nak keluar dah, every single sceen dia amat menarik, suspen dan sukar untuk mengelipkan mata, walau pun nak seluk kotak pop corn. percaya lah…

    2. kdi says:

      yup2.. cerita die memang best. kdi tgk masa launch day jgak. tapi dapat tiket rm8 je.. hak2.. siap bleh tgk agi 2 movie free.. best gler.. =)

      pasni plan nk gi tgk agi movie ni. saje layan effect die.. nk tgk citer lain x berbaloi. yang 1st part dulu kdi tgk wyg 3 kali. haha.. kalini xtaula nk g bape kali. uhuk2!

    3. iz says:

      Waa…da g tgok transformers 2..aku dgr memg lg best drpd yg 1st tu…xbole jd nh..memg nak g tgok..tp xfree lg nh.. bgus la Joko ngan Kdi..
      hehe.. habis la pasnh 10 kali kot kdi tgok Transformers 2..

    4. azameel says:

      aku tgk seari sblom official launch date
      haha

    5. Joko says:

      Aku memang minat cerita2 bercorak animasi dan fiksyen sains sebab ianya menggerakkan minda kita mengkaji tentang teknologi masa depan, walau pun tak semuanya benar tapi kebanyakkan alat2 eletronik masa kini dicipta hasil dari idea dalam filem.

      Mungkin satu hari nanti orang akan cipta kereta yg boleh bertukar2, tak semestinya jadi robot tapi mungkin dari saloon tukar jadi MPV, dari MPV jadi Van atau 4wheel drive ker.. kan kan .. agak2 nak berlumba, tukar jadi turbo charge ngan body airokid tayar sport power punya..

      Satu lagi kalau cerita2 action movie ni lebih puas kalau tonton dipanggung, kerana sound effect dia superb, semua bunyi keluar dari yg kecil sampai letupan yg besar2.

    6. nazmi says:

      JOKO…

      sokong2…

      harap2 da yg leh jd transformer dan our natoinal car maker Proton boleh buat benda tu

      Proton,

      buat tau..

      kita tunjukkan kita lagi hebat dari Ferrari, Lamborgii, Austin Martin, Bentley, bougatti dan lai2

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)