- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • Wheel Size Vs Tyre Size: Which Tyre Size Best Or Suitable For Your Sport Rim Width? – Saiz Tayar Dan Rim Sesuai
  • Tagged: Egypt

    PROTON EGYPT SERVICE ORIENTATION

    New Contribution by kekitaan Message : family di kat malaysia.. pada masa yg sama di egypt depa buat Service Orientasi … proton hantar 4 org pompuan kat egypt .. pelik gak.. hehe… ni gambar2...

    PROTON IN EGYPT NEWS

    New Contribution By Kekitaan Message: Off topik… nak share citer hari ni proton supporter/users egypt seronok sbb tak kurang dari 3 akhbar buat liputan/artikel mengenai proton.. sebelum ni depa dok kutuk wakil proton kat...

    PROTON NEW SAGA LAUNCHED IN EGYPT

    New Contribution By kekitaan Message : SAGA dah masuk egypt semalam.. ni gambar perasmian/ showroom saga kat egypt aku jumpa dalam forum depa. hanya full option . Manual Pound Egp 63000 Auto 69000  According...

    PROTON EXPLORING CKD OPERATIONS IN EGYPT

      CAIRO, National carmaker Proton Holdings Bhd is exploring the possibility of undertaking CKD (completely-knocked down) operations in Egypt. Its managing director, Datuk Syed Zainal Abidin Syed Mohamed Tahir, said Egypt, with a population...

    error

    Please spread & share :)