- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • LEXUS RC 200T
  • MODIFIED EXORAKU UPDATE 2

    New Contribution By Awienaz updated with new exora custom bumper impression by systemerror!

    Message: tlg upload kt exoraku update tu yer..
    awienaz..ni aku wt sndrik..
    nnt aku free aku wt lg len design lak..
    tgkla2..ne tau mnt ke..
    xmnt jgn komen..nnt aku mrh..wakakaka…

    New Impression By Systemerror:

    – – – – 

     – – – –

     

    Message :Setelah mengambil nasihat dan pandangan dari kdi dan korang semua, akhirnya saya ke rawang untuk memasang sport rim. rim215/50/17. Memang dapat murah sangat kat sana, cuma kena pandai menawar je.

    The best thing ever, dia orang ambik tayar original tu 1k. (tayar tu dh botak, makan dalam n dah kembung masuk lubang).

    Anyway thanks Kdi for the info about sport rim. Appreciate it very2 much. Tengoklah, kalau dah bosan, nak pegi tukar lagi rim tu, kenan yang lagi ganas
    sebenarnya.

    – – – – – – – – – – – –

     

    Update Message :Ini sedikit lagi perubahan pada exora solid white kebanggaan saya.

    nightevora5 – – – – sisievora2 – – – – nightevora4 – – – – atasevora1 – – – –

    Message: Ni gambar-gambar yang telah di shoot sebelum roof dihitamkan. Design skirt belakang yang ada itam sikit tu buat saya benar2 teruja. Tulah saya pilih design ni. Mulanya suka dengan design BK air master, tapi bila tengok dekat, kurang menarik lah pulak. Ni pendapat saya ya. Korang perasan tak front grill tu. tau kan sebenarnya line2 tu warna hitam, tapi saya bikinn sendiri letak line chrome tu. Rumit sangat nak buat. nanti kalau dah ada accessories untuk grill tu, akan ditukar lah ia. Dan untuk semuanya tu, murah je. Yang penting kena rajin seveeeyyyyy.

    MODIFIED EXORAKU UPDATE 2

    MODIFIED EXORAKU UPDATE 2

     
    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)