- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • MODIFIED HONDA CITY RS 1.0 TURBO 2020
  • KEDAI POTONG HALF CUT SPARE PART SECOND HAND – KETAHUI HARGA ALAT GANTI DAN ELAK DARI DITIPU

    image

    Kdi melawat kedai potong atau half cut (sesetengah memanggilnya hafkat) baru baru ini di Subang Perdana dan mendapati harga barang yang dijual sangat tidak munasabah.

    Ada beberapa kedai potong di traffic light berdekatan Nissan di Subang Perdana. Satu kedai potong pernah terlibat dengan kes kereta curi yang dileraikan dan di hadapannya ada satu lagi kedai half cut yang paling cekik darah harganya.

    Jika anda tidak mengetahui harga barang yang hendak dicari, sudah pasti anda tertipu dengan taukey Cina yang mengendalikan premis gudang simpanan barang kereta potong itu.

    Kdi telah bertanyakan beberapa item untuk survey sejauh mana murahnya harga spare part tersebut. Sebagai contoh, amplifier yang sudah lusuh dan sangat buruk dijual dengan harga RM200 sebiji padahal anda sudah boleh dapat yang baru pada harga RM150 ke atas.

    Speaker buruk juga dijual pada harga RM40. Anda boleh dapatkan speaker baru pada harga RM50.

    Capacitor juga dijual sangat mahal dengan kondisi yang mengecewakan. Itu adalah contoh barang audio.

    Banyak lagi barang yang dijual mahal dan tidak masuk akal oleh peniaga yang tidak jujur dan tidak bijak dlm memberi harga.

    Jadi, sebelum anda ke kedai half cut, pastikan anda tahu harga baru dan bandingkannya.

    KEDAI HALF CUT SPARE PART SECOND HAND – KETAHUI HARGA ALAT GANTI DAN ELAK DARI DITIPU

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    175 Responses

    1. shook says:

      wanna know where to buy shock absorber for merce C200 model W203

    2. Muhammad Fakhrul Hafizy Che Atzaha says:

      area johor try tanya suan huat.. kedai di masai. kalau di terengganu tanya di fock seng hen di jalan banggol depan arena sport… harga ada dua jenis.. yang sachs dgn blistein.. yang sachs lebih keras dan sedap kornering kalau blistein lebih lembut dan sachs tahan lebih lama.. tapi harga untuk sachs mahal sikit.. kemungkinan bawah rm500.. untuk shock saja not including mounting absorber

    3. MIM says:

      tolong saya. di mana boleh cari parts second hand utk lock bonet merc. 300 e class. satu lock ok, tetapi satu lagi lock dah rosak. so mcm bonet kereta tak rapat. tolong ya. dimana nak cari

    4. Eni Wacha says:

      Ada ke kedai jual bumper viva s kt kedai halfcut. Bumper yg sedia ada dh teruk. Nk compare prices cat dgn beli kt halfcut. Perempuan ni x berapa bijak pasal kereta. Tahu pakai je

    5. kdi says:

      Ada jual. Kena cari

    6. matt says:

      Assalam..
      Saya nak cari halfcut utk kereta isuzu bighorn diesel auto.. Ada siapa2 tau..area selangor..

    7. sulaiman says:

      Boleh tolong saya nak cari half cut 4g91 nak tukar dari carburetor ke injection ape barang yang perlu di beli dan costnya sekali.kalau boleh bagi tel no or kedainya saya berada di terengganu duduk kat masai johor. thanks

    8. Ricki says:

      Hai…Saya nak tanya klo mau beli sperpark mobil subaru dan lainnya…ada yang tau tak gudang kedai potong yang paling murah di jahor atau di KL…
      mohon informasinya…bos….terima kasih…

    9. Ricki says:

      saya mau cari mesin subaru impreza turbo….yang banyak jual di kedai apa mananya ia….?boleh tolong informasi nama kedainya…terima kasih

    10. Sarif says:

      Saya nak cari plastik elak lumpur di mudguard kanan kereta odyssey rb1, tahun 2006

    11. Din says:

      Sy mncari enjin kosong daihatsu delta2 2.5

    12. Muslimin Hashim says:

      Nak Cari Drive Shaft kanan & Kiri untuk Honda Stream tahun 2008. engine 1.8 litre. Contact saya sekira nya ada di 0163124152

    13. anuar says:

      saya mencari side skirting (kiri) tiyota vellfire z spec…

    14. paan says:

      ada jual enjin seketul untuk iswara??

    15. nizam says:

      salam…. sy mencari halfcut honda civic ek4 b16a (mt) LSD or Type R.. klu ada whatapp kpd sy gambar n video bersama dgn hrganya sekali… whatapp 0135249311

    16. Yahya Rahman says:

      Saya mencari manifold untuk Proton BLM. Mana bolih saya dapat cari dengan kos yang murah.

    17. nizam says:

      salam..tuan..sy memiliki sebuah kia carens.. Kereta sy mengalami masalah gear box & engine .. Engine apa yg sesuai & kat mana sy boleh dpt dgn harga yang munasabah..

    18. naz says:

      salam….tolong sy carikan KOMPUTER BOARD kereta PERSONA MANUAL

    19. rashid ismail says:

      saya ingin mencari spare parts untuk kerta naza froza. harap2 ada yg boleh membantu. terima kasih

    20. Bonn says:

      I have a 1997 Mitsubishi Pajero (M) 4X4. Would like to know how much and where can I find
      full dash set board for 2003 model and can it fit my car?

    21. zai says:

      bumper evo to psang kt perdana

    22. nik says:

      mencari cermin belakang persona
      017-3405713

    23. ijanhood says:

      Mencari scop toyota hilux 3.0.. Kalau ada tlg info.. 0148467072

    24. aman says:

      sy nk cari half cut viva elit warna putih…1set…brp harganye ye…urgent!!

    25. razib says:

      Hello sye sedang mencari seketul ejin honda sb4…turbo.kol sye di no.0175522038(auto)

    26. Jay says:

      Mencari enjin SR20 halfcut nissan serena model C23..ok terima kasih..

    27. Azhar says:

      Hello..
      Saya sedang mencari touch screen panel (pusat kawalan air-conditioner dan stereo) untuk kereta Lexus GS300 tahun 2007. Kalau ada, sila hubungi saya Azhar di 012-3897691
      Terima kasih.

    28. Mike says:

      Nk cAri dashboard Volvo s70

    29. zol says:

      Saya nak cari barang2 hafi cut mitsubishi mirage 1.2 eco tahun 2012 .

      Bumper Belakang, fender kanan, absober kanan , drive shaft, tangki air, kotak gearbox , dan lain2 kerana kereta excident
      Urgent Please call me Zol : 0179077175 / 0129651801

    30. kohgulan, jothi says:

      hi ,

      saya tengah cari kepala lori daihatsu 1ton, nak tahu harga sekali kalau ade barang

    31. arra baharin says:

      sy tngh cri gasket tuk ford telstar 1.8thn 89..sy nk tau brape hrga gasket trsbut

    32. Kelvin says:

      Need to get one engine Kosong for Toyata 1.6 SE-limited 1990.do you have stock. Please reply….

    33. syafiq says:

      salam,

      saya tengah cari gearbox toyota ae111…
      boleh suggest di mana nak cari murah???

    34. Azhar says:

      Tgh mencari enjin 1jz

    35. nizam says:

      Saya mencari side mirror naza citra 2nd..kedai potong ke..saya area shah alam..tau x tuan?

    36. asri says:

      Sy mencari gearbox nissan sentra 1.5 n13.. yang standard original.. ada ke??

    37. Rozaimi Deraman says:

      Saya mencari spare part pintu honda city tahun 1997 dan gear box honda city tahun 1997 1.3.

    38. mohd yusof says:

      sy mencari gearbox grand livina 1.6 manual dan brp rm .kalau ada tlg imfo ok tuan.no fon 0137366810 mohd yusof

    39. Haironi Ahmad says:

      Saya cari side mirror (kanan) Honda Accord 2.0 thn 2010. Kwn2 yg bole bantu pse .pm/wasap 012 7876180.

    40. Arokiasamy says:

      Di mana saya boleh cari pintu Honda city model tahun 1.3 EFI tahun 1997

    41. Dean Isa. says:

      Saya mencari Air Flow Sensor utk engine Mitsubishi Gsr 1.8 turbo, boleh bantu dimana boleh saya beli. Saya berada di Johor Bahru.

    42. Linda Kasim says:

      Ada stock lampu alza depan sebelah kiri .penumpang.

    43. syra says:

      Saya mencari lampu belakang (tail lamp) sebelah kiri (penumpang). Kwn2 yg bole bantu pse .pm/wasap 017-8720015

    44. syra says:

      Saya mencari lampu belakang hyundai elantra(tail lamp) sebelah kiri (penumpang). Kwn2 yg bole bantu pse .pm/wasap 017-8720015

    45. mie says:

      Sya sdg mencari halfcut super custom 1kz enjin(van) 2nd model.Sesapa yg tahu atau nak jual pm/wsapp 019 2686869.tkaseh

    46. Wan says:

      Hi, saya mencari mazda 5 2006 aircond compressor, area JB. Terima kasih.

    47. Syafrizal says:

      Ass.. saya cari ABS Actuator toyota Wish 2005, harga brapa

    48. wan mohd salizam says:

      saya nak beli part berikut, berapa harga nya:
      toyota hilux kun25 tahun 2011
      1. lampu depan kiri dan kanan
      2. bonet
      3. mudgurd kiri

      wan mohd sallizam.
      0108926911

    49. wan mohd salizam says:

      saya juga nak ganti kepala lori 1 ton isuzu commando 1997, berapa harga nya.
      thanks

    50. oran says:

      Terima kasih kepada KDI kerana memberi nasihat kepada kita pembeli bagi mengelakkan terpedaya.

      Dari pengalaman saya ianya cukup benar.

      Saya rasa kalau kita nak cari barang half-cut kena ronda sendiri kalau ada masa. Kumungkinan ada jawapan di sini amatlah tipis.
      Pergi sendiri, masuk dalam kedai dan tanya, kalau tak ada, pergi kedai lain pula dan seterusnya.
      Di Malaysia ni bayak half-cut, jadi jumpa tak jumpa semuanya bergantung atas usaha kita.
      Ada sesetengah kedai boleh terus pasang di situ.

      Selamat mencuba.

    51. zaman says:

      boleh cari spare parts dgn berpatutan di sini, please semak dulu harga barang “ORI’

      & baru beli yg halfcut disini untuk mengelakkan ditipu.

      Sunny Courtyard Sdn. Bhd.
      Lot 4719, Jalan Segambut, Batu 4 1/2,
      Segambut, 51200, Kuala Lumpur
      http://www.sunnycourtyard.com

      email [email protected]

      tel: 03-6259 6333, 03-6259 9666
      fax: 03-6259 9161

    52. awin says:

      Assalamualaikum..

      Kt mne sy leh dpt Cari stereng rack myvi 1.3 myvi 2006 area johor

    53. D'E says:

      berapa hrga hlfcut cermin belakang merc c200 w202

    54. Nor says:

      Dkt mne nak daptkn gearbox belakang mercedes e200 w124.. ada sape2 tau x?

    55. Alen says:

      I am looking for BMW E60 Original Front Absorber with Spring. (Only want original used)
      If you have stock pls contact me on 0195549990.
      Thanks.

    56. lim says:

      looking for mazda RX-8 Auto half cut with low milleage below 80,000km .
      please call 012 6817192 . thank you.

    57. meel says:

      looking for Toyota starlet/AE 80 wiper regulator area kl. please call 0175662514. thank you.

    58. mohd fathir bin ramli says:

      mencari meter alza SE dan mane nak buat sunroof

    59. Rosli says:

      berapa harga side mirror sebelah kanan wish model 2004

    60. cathrina says:

      do you have citra side mirror?

    61. cathrina says:

      do you have citra side mirror (driver)?

    62. haizul says:

      Sy mencari drive shaft honda civiv vtec b16a manual…boleh sape2 tolong?…tq
      Col/massage/wassap kt no sy 0126647308

    63. ogy says:

      sy mencari transmisi bekas, subaru sti.boleh email ke sy.tq.

    64. Gi Man says:

      Saya mencari bahagian top engine triton 2.5

    65. ridzuan says:

      nak cari front shock absorber utk ford fiesta 1.4L manual. kalau ade absorber yang affordable lah. taknak adjustable. call 0173799766

    66. shairazi says:

      sy ingin mencari part fiore c12 bhgian dpan..mne blh sy dapt dgn hrga brpatutan..mtk jasa tuan2

    67. Divaakaran says:

      cari long shaft Honda Crv RD1.

    68. gunawan says:

      Selamat malam… Saya mau tanya, ada yang jual half cut mobil toyota camry tahun 2002 yg kapasitas mesin nya 3000 cc. Saya butuh dasboard komplit ama kabel-kabel wearing set nya. Klau ada yang jual mobil nya half cut harga oke.. Please email saya di [email protected]. thanks

    69. fatiha says:

      Salam sya nk Tanya…sya nk cari bonet depan kereta azanva,first moden 1.3 ada x?? ,Kalau boleh nk wrna gold..Kalau ada leh trus coll 0193980721

    70. Sharuddin b sidek says:

      Siapa nk beli relay valve Volvo FM12 2PCs,meter sensor Volvo fl10,FM10 2PCs. Semua dengan Harga RM800. Market price 2k++ Original. Contact 016-2649361

    71. Ghazali says:

      Salam, sy mencari used volvo s70 throttle body. Kalau ada stok atau info dimana saya boleh dapat barang, tolong contact 0137666760 T’kasih.

    72. muhammad farhan says:

      saya mencari spare part atau half cut.untuk kereta daihatsu charade model G11 sila call 017-8825864…terima kasih

    73. naim says:

      halfcut L5 jb model fulset bp skg?

    74. naim says:

      l5 jb auto… 0194048332

    75. Wagiman says:

      Salam sejahtera….saya mencari half-cut cylinder head utk Mitsubishi Triton 2.5 DID Auto tahun 2011 jenis 4D56U. Sekiranya ada pls call atau whatsapp 013-7000454. Terima kasih

    76. bob says:

      saya nak cari kepala lori tipper daihatsu 3 tan..kalo ade roger saya 0132010491..whasup pon bleah

    77. jason says:

      Saya naik Cari Halfcut Nissan cefiro A33 VQ 25 , please call me 0167186871,Thank you

    78. aida says:

      Sy sedang mencari bumper belakang tuk viva.sy tinggal atea tmn johor jaya johrjohor bahru.bumper dilanggar oleh lori.. leh whatassap di no 01110840027.tq

    79. Aizat Zainudin says:

      Mencari side mirror kiri Kia sorento 2013. WA 0139789678.Tq.,

    80. Kamarul says:

      Mencari door trim honda s84..urgent.PM whatapp 0197745424

    81. M Farhan says:

      looking for Daihatsu Charade spare parts..new or old..TQ

    82. M Farhan says:

      G11 model daihatsu

    83. Juliza says:

      Saya mencari pintu hilux dpn sblh kiri.klu boleh warna silver..klu ada sms saya di 0168137232..tq

    84. Mie says:

      Saya nak cari lampu belakang clear yoyota wish tahun 2006-2008, sebelah kiri
      Kalau ada sepasang oke jugak
      Boleh whatsapp ke no 0148356481

    85. Helmi says:

      aslkm saya mencari blactop head cylinder mercedes230 1990 w124 auto.pls email saya kalau ada.

    86. Sasiraj says:

      Saya nak altis 2008 side mirror kanan

    87. Zulkefli B Safie says:

      Saya nak beli gear speed utk van vanette 1.5 … yg saya pnya asyik tendang jer gear 5,….

      Urgent… kalu bole murah2 lg bagus… Msg to 019-9060252 kalu ada ler…

    88. safuan says:

      saya nak lupus kete saga 1993.condition x blh grk.sifat cukup. harga twran rm 1800.area kangkar pulai johor bharu.hanya akan dilupus secara undang2. jangka nk lupus bln 11.tq blh email sy.

    89. saipul bahri says:

      Salam .. saya nak cari sensor abs toyota wish 1.8 2010. email saya kalau ada dan harga

    90. danial says:

      How price halfcut s60 volvo 2.4T

    91. norlida says:

      asalamualaikum. ada sesiapa boleh beritahu harga alternator half cut model crv 2009 harga berapa?

    92. Ameer says:

      Salam.. nak tanya.. area kl selangor, mana boleh carik barang mercedes w221. Tgh carik speaker depan dan motor parts

    93. danial says:

      S60 volvo 2.5 t5 half cut

    94. Halim says:

      Salam sejahtera.
      Saya sedang mencari drive shaft kiri utk nissan grand livina 1.6AT.
      Boleh hubungi saya di 019-7739175.

    95. Fan says:

      Salam sejahtera,
      Saya sedang mencari 2005 Hyundai Elantra 1.8AT driveshaft kiri dan kanan.
      Sesiapa boleh tolong ? Terima kasih

    96. atem says:

      nak cari adjustable hilo soft hard utk toyota ae101,111,100 @92.bwh 1k kalo ade…01111475715

    97. felix says:

      Salam satu malaysia..sy nak cari ori spare part lampu depan sebelah kanan(driver) mitsubisihi triton 4×4. Tolong bgi infor tq..Watapps 0162585493

    98. wan says:

      saya cari honda prelude auto model 84-87 injin xpenting

    99. kamarul says:

      Dimana sy boleh mencari Distributur Honda Civic SH4. Plz..

    100. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 2101,tq

    101. zahid says:

      salam.

      mencari gearbox isuzu trooper tahun 1980 an.

      011 3290 8463

    102. Pon says:

      Saya sedang mencari ecu waja manual 1.6.no ecu mr514094.dimna boleh dapat.urgent.jika ada call no ni 01124026334

    103. mohd safren says:

      Saya sedang mencari ecu kia citra…yg terpakai.. Klu ada hubungi saya 0123518224

    104. Pestol says:

      Mau tanya cover bawah enjin honda jazz 2003 ada tak.. Berapa harga?

    105. Mohamad halel says:

      Saya nak pesan potup body wira 1.5 auto kalau ade tolong hubungi saya.di.01111333466. Atau.whatsap.

    106. chris says:

      boleh tolong tak saya nak cari radiator kembara. kalau ada boleh hubingi saya di 011331646451/ whatsapp pun bole..

    107. zainal ismail says:

      salam saya nak tanya gear box auto mercedes E220 engine 200e 2000cc ada x dan brapa harga nya

    108. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 210 en Zainal Ismail ,tq

    109. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 2101 en Zainal Ismail ,tq

    110. shahrul says:

      nak cari SKIRT BUMPER MYVI EXTREME 1.5…warna kuning…boleh contact saya 012 390 3843

    111. Amin says:

      Tengah cari injection enjin 4g93…jika ada wasap 0169518732…15.4.2016 saya turun tempat anda

    112. Ahmad firdaus says:

      Mintak tlng sper thu dmner nk cri gear box atau auto kit kia caren..wsab sye jka thu….

    113. Rozaimi Deraman says:

      Saya mencari spare part untuk pintu honda city 1.3 1997..kulit pintu yg sebelah dlm..urgent..kalau ade tlg feedback ye..tq

    114. aziizu says:

      Urgent Cari bumper dpan BLM lampu dpn skali … tolong sapa ble tau bajet atau harga brapa

    115. zulftteri says:

      Mencari lampu brek ketiga NAZA RONDO.
      2009.

    116. roslan ismail says:

      Saya sedang mencari Front LSD utk XV subaru.

    117. syirazi says:

      salam boss, ade auto gearbox kembara 2007 x? brape harga?
      terima kasih

    118. Maskor says:

      Nak beli kanggaroo bar Pajero..

    119. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 2101 tq

    120. yunus says:

      hello there am looking for front glass kia spectra 2004 model second hand prices ?plz sms me or call me in case u got it 0196169945

    121. ahmad says:

      Nak tanya.mane nak dapat excels belakang pajero l47 tahun 1996 petrol. Brape harga potong heh.. klu ada col saya. 0169182888

    122. Roslan says:

      Spare part kereta wish di johor di mana?

    123. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 2101 encik Roslan

    124. Khamsa says:

      Sy mencari shock absorber depan e60 5 series(2nd)

    125. syahimi says:

      sy mencari bumper myvi lagi best SE or Extreme..
      belakang dan depan..
      area johor ader link x??

    126. syed says:

      tgh cari enjin waja campro

    127. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 2101 encik syed

    128. Suraya says:

      Saya nak cari set wiring kenari yang potong body..area johor ada x? Urgent..bleh whatapps 013 3884849

    129. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-3092101 bantuan utk semua

    130. Jessie says:

      hi..
      saya mencari steering kereta toyota hilux

    131. wadie says:

      Sy sedang mencari meter kelisa menual… klu ada yg digital lagi bagus… tp klu xde… yg biase pun xpe la…. jnji kene harga sy angkat…. klu ada whatsapp/call sy bleh
      0148244616 (wadie)

    132. Izan says:

      utk grand livina 0173133673

    133. Manan Gutang says:

      Sy mencari main fius box set untuk isuzu bighorn 1997 manual second hand yg berkenaan baik whatsup 0168156066

    134. Nasrul says:

      Sy nak cari brg2 halfcut utk honda city 2004 vtec sekitar selangor.. sila hubungi sy di 0102412420

    135. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-309 2101

    136. Too Tian Huat says:

      Hello Boos i looking for Naza Citra Auto Gear Box (use) or formen who can repair Auto gear with a reasonable price. My gear box problem is senarior failth can’t change gear just running with 3rd gear.Please help me to find a near by area Butterworth. My phone no is 0184054658 Mr Too. Tq very much. God bless you and your family. Amithaba.

    137. Mohd norlizam says:

      Bos..saya nak tnya..utk mendapatkan spareparts prado gx tahun 1997 utk.bhagian dlm kerata prado desbord

    138. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-3092101

    139. husaini says:

      Tolongggggg…….compressor aircond naza sutera sy rosak… siapa yg ada nk jual…. second hand… huhuhuhu… harga baru mahalnya… siapa ada plz call sy… 013 2703201

    140. mohammed says:

      nak cari airmatic absorber utk mercerdes w220 tahun 2002.

    141. yuzri says:

      sila hubungi sy 013-3092101 Yuzri

    142. Vijay says:

      Nak minta perodua viva bonet depan warne silver ade tak dan bumper tolong whatsapp saye 0189555943

    143. Khairunizam Bin Ismail says:

      Macamana dgn spare part kereta Nissan Sentra 1.6 (B14)?

    144. yuzri says:

      Yuzri 0133092101

    145. Nizam says:

      Sesiapa mencari engine/gearbox grand livina dan spare parts barang2 livina sila hubungi saya ;- 01127413231

    146. Fakhrol says:

      Salam
      Sy Nak Cari flywheel honda city vtec
      Area sunway, subang perdana Dan Shah Alam
      Sapa yg boleh tolong
      Hubungi Sy 0195788956

    147. Luni says:

      Geng, mana nk cari pump motor power stering honda accord? Sesiapa ada sila inform kwn, Luni 012-7154496

    148. Nor Asiah says:

      salam saya mencari bunper depan naza ria, dan lampu depan kiri…

    149. Nor Asiah says:

      salam saya mencari bunper depan naza ria, dan lampu depan kiri… urgent… pls call at 0196622008

    150. Sarakutty says:

      Can you recommend where I can by the auto transmission for my volvo s70 model year 2000

    151. yuzri says:

      Hubungi Yuzri 0133092101

    152. JL says:

      Saya ada. Hubungi 0122695113

    153. yuzri says:

      Hubungi 0133092101 Yuzri

    154. yuzri says:

      Yuzri sedia membantu anda 0133092101

    155. yuzri says:

      Yuzri 0133092101 sedia membantu anda

    156. Mohamad says:

      Mana boleh dpt door pannel honda city efi 1997 mode.

    157. b0b0y says:

      Saya cari lampu depan viva sebelah driver ..kot2 ada sape2 terdengar. Atau nak jual…

    158. yuzri says:

      Yuzri 0133092101 yuzri

    159. aein karim says:

      Saya Dari JB, Area Taman Pelangi Indah. Sya Nak Cari Lampu Belkng Belah Kiri Utk Toyota Wish Tahun 2007. mohon bantuan. tq

    160. Nik mhd azmi says:

      Nak cari enjin kelisa…area kajang…

    161. yuzri says:

      0133092101 0133092101 0133092101

    162. nizam says:

      drive shaft both side nissan march year 2004 ada tak?

    163. yuzri says:

      Yuzri yuzri yuzri 0133092101 0133092101

    164. yuzri says:

      Ada 1car Naza Sutera sparepart MT hubungi Yuzri 9133092101

    165. yuzri says:

      Sy ada stok lampu dwpan Preve+Perdana v6 ALFA 0133092101 Yuzri

    166. yuzri says:

      Ada Vios 1st model+van Vanette c22 scrap 0133092101

    167. aleeya says:

      sy nk tnya mna boleh dptkn lampu blkg utk ford escape yg secondhnd? tq

    168. yuzri says:

      0133092101 0133092101

    169. Shahir says:

      Selamat malam,

      Saya ingin membeli head cylinder naza kia 2.5 v6. Brapa harga nya. Jika berkeadaan baik saya akan beli trus. Hp saya 0137668820

    170. BW says:

      Nak cari Steering Lock module (GAA96615XD) bagi Mazda6 2.5 2010

    171. saiful hamzah says:

      Saya sedang mencari pintu sebelah kanan depan (driver) proton persona 2011 kalau ada info blh wssap 0197839438 area JB.

    172. azwande says:

      Sy mencari cermin sunroof naza citra…jika ade boleh wazzap sy di 019-2298 134 (wandi)
      Terima kasih pd yg membantu
      #urgent/segera

    173. Wan Rusli Mohamad says:

      Saya nak cari enjin 4d56 untuk mitsubshi storm yang yg lengkap tidak termasuk speed gear kalau ada whatsapp saya 0199362533 t.k

    174. Lam Botak says:

      Nsib ada yg beri info berguna utk bantu kn sardin

    175. yuzri says:

      0133092101 Yuzri 0133092101 Yuzri 0133092101 Yuzri

    error

    Please spread & share :)