- Latest in kereta dot info Malaysia :
 • ENGINE RPM NAIK DAN GEARBOX BUNYI MERAUNG MASA TURUN BUKIT – NORMAL ATAU PROBLEM?
 • kdi

  Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

  9 Responses

  1. kdi says:

   Email sudah dihantar kepada saudara. kepada yang lain yang ingin membeli emblem tersebut untuk pembelian sila hubungi kdi di http://kereta.info/contact-us/ dan email saudara akan dibalas secepat mungkin mengenai proses pembelian mudah emblem tersebut. Selagi kami masih menyimpan stok terhad tersebut.

   Dan juga kepada sesiapa yang ingin membeli wheel caps logo peugeot 206 untuk naza bestari 206 berharga RM40/wheel (RM160 satu set), sila email kepada kami. Jika stok masih ada, kami akan menghantar secepat mungkin kepada anda sejurus selepas bayaran dibuat.

   Untuk pembelian set emblem front & rear + 4 wheel caps = RM310!

   Terima kasih.

   shufi
   admin kdi
   [email protected]

  2. izwan helmizan bin i says:

   macam mana nak order peugeot 206 emblem?

  3. zul says:

   steering punye logo ade ? camne nak pasang ?

  4. kdi says:

   Salam semua,

   Logo steering dan enjin tidak berada dalam list jualan kami. Stok emblem depan dan belakang ada. Wheel cap 206 sangat terhad.

  5. kelly says:

   Saya ingin membeli wheel caps logo peugeot 206 untuk naza bestari 206 berharga RM40/wheel (RM160 satu set)….Macam mana kita boleh mendapat stoknya yang terhad ini…..boleh kita dapatkan cara contact macam alamat dan tel nombor….supaya kita dapat hubungi untuk tanya maklumat tentang wheel caps logo peugeot 206 untuk naza bestari 206…..dan cara mumbuat pembayaran…..

  6. kdi says:

   Buat masa ini, pihak kdi tidak menjual wheel cap peugeot 206 kerana kehabisan stok. Pihak kami akan maklumkan jika stok kembali ada.

  7. elle says:

   Hi,

   kalo sy beli emblem ni, cemana nak pasang?

  8. kdi says:

   Cara pasang adalah dgn menanggalkan emblem belakang yang menggunakan gam dan emblem depan yang menggunakan klip. Emblem peugeot belakang ada gam dan mudah dipasang. Emblem depan pasang sebagaimana anda keluarkan emblem asal naza tersebut.

   Tinggal 2 stok emblem depan belakang sahaja lagi. Sila hubungi kami utk dapatkannya segera.

  9. Ain says:

   Hi nak Tanya ada lagi stock tak ?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  error

  Please spread & share :)