- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • PROTON X50 REVIEW JUJUR POV DRIVE 0-100kmh TEST DRIVE : 11 KELEMAHAN MASALAH X50 PERLU TAHU
  • Ask Kdi: Masalah Radio Player Tidak Dapat ON

    Saya guna pendrive dekat usb port dalam kereta and then masa tutup radio just biar je pendrive kat situ. Then, bila saya try nak on radio xdpt pun. Saya try cabut pendrive and pasang balik. Barulah saya boleh pilih nak dengar radio or lagu dalam pendrive. Masalah sekarang ni, kalau saya xpasang pendrive tu, radio xleh nak on. Mcm mana nak buat ni? Radio saya ada masalah ke?

    image

    Kdi:
    Bro, kereta ape? Sama ada radio atau pendrive yang problem. Cuba pakai pendrive lain yg ada 1 je lagu. Tgk mayb die lambat nak on sebab nk loading playlist banyak sangat. Kalau dah susah sangat, tukar aje lah player double din touch screen yang lagi bagus.. banyak yang murah di pasaran.

    Please follow and like us:

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)