- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • WIRA – THE SAD STORY..

    Every week we posted about strange car pictures that looks different from others.We already posted about Wira Skyline, Iswaja and also the oldest Perdana Executive.All those pictures were submitted by some of our readers.Today, Arifah, one of our readers also want to share something with all of you.A Proton Wira with recycle environmental goods…or maybe a store?.

    This car looks like its in pain…

    Please follow and like us:
    error

    info kereta Malaysia

    iz

    Majalah kereta Malaysia Test drive review Review kereta di Malaysia

    3 Responses

    1. zammili says:

      saya ade wira executive peninggalan arwah ayah saya.. sekarang kereta saya sedang perbaiki dan dalam peringkat akhir.. tinggal lagi bahagian lining tepi bumbung yang tak dapat saya cari.. puas bermacam ikhtiar saya buat tapi tak jumpe gak.. abang saya suruh jual je sbb kate dia baek beli kete baru.. saya sayangkan kereta nie sebab sweet memori bersame arwah ayah saya.. hantar saya ke sekolah.. bawe jenjalan.. sebab tu saya tetap nak repair dan guna kereta ni.. kereta nie kereta kebanggaan arwah sbb mse tu kereta nie bru dikeluarkan. saya harap kalau ade sesape yang boleh tolong carikan lining bumbung wira executive, tolong hubungi saya.. saya akan segera membelinya.. hubungi atau sms saya 011-29355760 (zam)

    2. kdi says:

      Lining tepi kat luar ke dalam? Kalo luar custom fiber je.. kalo dalam wrap dgn semi leather senang.

    3. zammili says:

      Lining luar bang.. bengkel saya anta tu pon macam tak kompiden.. solution die kate die nk sambung je dengan lining wira sedan. tapi die pn tak leh bagi jaminan. klu saya nk buat custom macam abang cakap. leh bagi info kt saya tentang bengkel mane yang boleh buat dan berape kos.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)