WHEEL CAP 12 INCH – 13 INCH SPORT RIMS LOOK A LIKE

image

Bagi pengguna kereta kompak seperti kancil, viva, kelisa dan kenari yang menggunakan rim standard atau juga rim kompang, anda boleh menaikkan seri tayar anda dengan bajet yang murah iaitu serendah RM45.

Dengan membeli dan memasang wheel cap atau rim cap, tayar anda nampak seperti memakai sport rim bersaiz lebih besar seinci dari 12 inch ke 13 inch.

Banyak design wheel cap dan saiz dari 12, 13, 14 dan 15 inch berada di pasaran.

WHEEL CAP 12 INCH – 13 INCH SPORT RIMS LOOK A LIKE

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

kdi

Team KDI suka berkongsi info, tips, gambar kereta modified, bodykit dijual terkini, trend DIY modifikasi. Forum bincang mengenai masalah kereta, cara repair sendiri dengan harga murah dan panduan kepada pembeli dan pemandu. ====================== Kategori hangat kereta dot info: + LATEST NEW CAR SPECIFICATION & VS COMPARISON + MODIFIED CAR + BODYKIT IMAGES GALLERY + TIPS + DIY + TANYA KERETA + MONTHLY BEST DEAL + PROMOTION + AUTOSHOW + EVENTS UPDATE ====================== Barang kereta terhangat: + Body kit, skirting, bumper, grille, spoiler, engine performance, sport rim, tayar ====================== Topic hangat: + Fuel consumption km/l, problem, service, test drive, review, price RM, kelab, kedai kereta ====================== Kereta baru terhangat: + Saga BLM FLX SE, Myvi 1.3 1.5 SE, Viva, Alza, Exora, Preve, Vios, City, Civic, Corolla Altis, Camry, Accord, Hilux, Livina, Triton, D-max, Inspira lancer GT ====================== Pecah fiber pecah gelas, sudah baca harap komen dibalas. Terima kasih! =)

19 Responses

  1. Madhu says:

    Where can I get such rim covers, is there an online store that I can purchase? I’m from Miri Sarawak… And it’s difficult to find such covers here…..

  2. ismail says:

    Thks untuk info ni,baru ada idea.kedai ni dekat mana?

  3. lina says:

    saya berminat… dimana lokasi..

  4. Nazim says:

    Saya berminat..di mana lokasi?

  5. siti says:

    Nama kedai dan lokasi?

  6. pah says:

    nama kedai dan lokasi..?

  7. Hamid says:

    Kat mane bleh dapat rim covers camtu? Biase yg ade kat kedai design biase2 je. Bleh suggest kedai & lokasi…..tq.

  8. zaidi says:

    mohon lokasi kedai

  9. MASHALIM says:

    Salam…Wheel cap cover 15 inch ada tak?….mohon dimana lokasi kedai tersebut…

  10. afifi says:

    salam di mana lokasi kedai ni

  11. kojim says:

    salam boss , boleh text whatsapp saya ? minat coverim cantik2 ni

  12. Azam says:

    Minta bagi alamat n phone no kedai seperti dlm gambar di atas. Saya nak beli rim cab mcm gambar tu yg warna hutam tepi merah.

  13. Nurul says:

    kedai ni kat mane ye

  14. rafaae says:

    Blok berinfo…
    Terbaik tuan..

    Dimana bleh dptkan cover rim nie tuan.. Viva 12″.

  15. abdul abbas says:

    Bos caver tuk rim kereta axia ada x

  16. NURULHUDA IBERAHIM says:

    untuk saga sv ada tak ?

  17. Adie says:

    Kedai kat mana….

  18. shahir says:

    Hi can share you shop location, thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close