- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • WHEEL CAP 12 INCH – 13 INCH SPORT RIMS LOOK A LIKE

    image

    Bagi pengguna kereta kompak seperti kancil, viva, kelisa dan kenari yang menggunakan rim standard atau juga rim kompang, anda boleh menaikkan seri tayar anda dengan bajet yang murah iaitu serendah RM45.

    Dengan membeli dan memasang wheel cap atau rim cap, tayar anda nampak seperti memakai sport rim bersaiz lebih besar seinci dari 12 inch ke 13 inch.

    Banyak design wheel cap dan saiz dari 12, 13, 14 dan 15 inch berada di pasaran.

    WHEEL CAP 12 INCH – 13 INCH SPORT RIMS LOOK A LIKE

    Please follow and like us:
    error

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    27 Responses

    1. Madhu says:

      Where can I get such rim covers, is there an online store that I can purchase? I’m from Miri Sarawak… And it’s difficult to find such covers here…..

    2. ismail says:

      Thks untuk info ni,baru ada idea.kedai ni dekat mana?

    3. lina says:

      saya berminat… dimana lokasi..

    4. Nazim says:

      Saya berminat..di mana lokasi?

    5. siti says:

      Nama kedai dan lokasi?

    6. pah says:

      nama kedai dan lokasi..?

    7. Hamid says:

      Kat mane bleh dapat rim covers camtu? Biase yg ade kat kedai design biase2 je. Bleh suggest kedai & lokasi…..tq.

    8. zaidi says:

      mohon lokasi kedai

    9. MASHALIM says:

      Salam…Wheel cap cover 15 inch ada tak?….mohon dimana lokasi kedai tersebut…

    10. afifi says:

      salam di mana lokasi kedai ni

    11. kojim says:

      salam boss , boleh text whatsapp saya ? minat coverim cantik2 ni

    12. Azam says:

      Minta bagi alamat n phone no kedai seperti dlm gambar di atas. Saya nak beli rim cab mcm gambar tu yg warna hutam tepi merah.

    13. Nurul says:

      kedai ni kat mane ye

    14. rafaae says:

      Blok berinfo…
      Terbaik tuan..

      Dimana bleh dptkan cover rim nie tuan.. Viva 12″.

    15. abdul abbas says:

      Bos caver tuk rim kereta axia ada x

    16. NURULHUDA IBERAHIM says:

      untuk saga sv ada tak ?

    17. Adie says:

      Kedai kat mana….

    18. shahir says:

      Hi can share you shop location, thanks

    19. Arv says:

      Kedai kat mane

    20. Ris says:

      Share lokasi

    21. Boy says:

      proton saga FL

    22. win says:

      nama kedai dan lokasi?

    23. Yanz says:

      Lokasi kedai

    24. Emma says:

      kedai ni dekat mana?

    25. yusri says:

      di mana bole dapat cover rim seakan sport rim ni?bole bgtau di mana lokasi/ person utk dihubungi?

    26. Oon says:

      Nak dapatkan dimana rim cover ni? Utk 13.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)