- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • SUDDEN CAR PROBLEM NEAR SCARY PLACES

    New Contribution By Norman

    Message : Pernahkah kereta anda tiba tiba meragam semasa lalui kawasan
    gelap/kubur/hutan?

    Ya bingung jugak ye,Sebelum ni pernah terjadi kepada saya semasa memandu kereta lama Civic EG saya.Kawasan di kubur Barat Singapura,Waktu itu jalan2 ngan member 2 kereta dan 4 motorsikal.Niat nak tengok lumba haram tapi tak ada jadi ambil keputusan ronda2 dlm kawasan kubur.Apabila masuk dalam kira2 1 km kereta buat hal pulak,Enjin tiba2 semput,Sempat gak horn member kat depan dan terus dia pecut untuk memberitahu member2 yang lain.Agak2 dlm 3 minit saya dlm kereta rasa seram sejuk pulak.Akhirnya member2 yang lain datang beri bantuan.Check punya check takde apa pulak yang rosak,Spark plug baru sebulan,Radiator ada air,Tunggu 5 minit try start baru boleh hidup.Lepas tu keluar dari tempat tu.

    car stucked

    SUDDEN CAR PROBLEM NEAR SCARY PLACES

    KDI : Car stucked near by a scary places like graveyard or in a jungle is a really terrifying. Esepecially when you dont know what actually the problems. What is your correct action when experiencing the situation? Hurm.. make sure you have your mobile phone with you all the time.

    Please follow and like us:
    error

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)