- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • PICTURE OF NAZA CITRA II KIA RONDO BODYKIT

    New Contribution By Poji

    PICTURE OF NAZA CITRA II KIA RONDO BODYKIT

    Message :wa punya rondo. untuk bagi semangat kat kawan2 yang berhajat
    KDI : This Naza Kia Rondo Or well known also with the name of Naza Citra II is one of the competitive MPV below RM100k which is affordable and value for money. There are various type of Naza Kia Rondo Bodykit including the Novus Bodykit Package. This Naza Rondo has the roof rail and complete bodykit. The special features is the auto electronic retractable side mirror. It has the sportiest rear design of an MPV. For those who want to modify an MPV to be a modified MPV, here is one example of the exterior modification of an MPV. What is your opinion?
    NAZA CITRA II BODYKIT
    KIA RONDO BODYKIT
    Please follow and like us:
    error

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    26 Responses

    1. encikZoom says:

      cantik tp rendah sgt.sbb aku suka ronda kerna ketinggiannya.hilang keistimewaan body asal yg lebih tinggi brbnding mpv lain telah hilang.tp kalau kaki makeup x kisah gincu setebal ni.

    2. joko says:

      Hmm okey jugak, cuma kalau bleh tambah spoiler belakang (atas) lagi nampak balance ngan bhg depan punya lips tu..

    3. eMBey says:

      orait jgk..
      nmpk kemas dan bergaya…!
      tp spoiler 2 kureng mnonjol r…

    4. Norman says:

      Cantik tapi sport rims tak cun bila dah kena ngan body kit

    5. Abie says:

      SAPA NAK TOLONG KAU>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    6. Abie says:

      Rack kat atas tu berapa harga ? kat mana nak beli

    7. awg1031 says:

      wah..lawa lah kete ko bro..congrats!!..bape hage die neh?

    8. Baron says:

      click aper nih? sorry bro.u are in wrong forum.tengok tajuk la…sini bukan forum mintak sedekah ke piramid ker..

    9. whatever says:

      bukan mintak sedekah…
      just klik
      xdenye virus atau apa2 pon….
      tu pon susah ker?
      camner la hidup nk berkat klu benda camni po susah nk tolong….

    10. Joko says:

      whatever,
      berkat ker duit tu kalau mencerca orang supaya menolong, dgn paksaan..?

    11. black evia says:

      rilek arr kwn2 semua.. apo nie kecoh2..
      dh dmai ekk..;-)

    12. black evia says:

      ok gak..nice.. brpa rega keta nie ?..

    13. syakir zainol says:

      ahh ni yg tak sabar nak gi booking minggu depan ni! adoi… itam ke titanium silver, itam ke titanium silver…

    14. poji says:

      ketinggian body tak berubah. sebab yg ditambah cuma kit bawah dan spoiler saja. suspension dan rim masih original lagi. cuma yg berubah ialah ketinggian dari bwh kit tu ke tanah saja. tak lah rendah sgt. jumpa bump jalan macam biasa saja. tak sangkut pun.

    15. poji says:

      betoi, kalau la spoiler tu cam impulse baru nampak lain sikit.

    16. poji says:

      rack tu cap ayam saja. tak mcm thule yg beribu-ribu. beli kat kedai Adik Abang (brothers la). tong atas pun beli situ.

    17. poji says:

      88,888.00. masa beli naza potong 2000 kalu trade in keta lama.

    18. poji says:

      88,888.00. masa beli naza potong 2000 kalu trade in .

    19. nilai says:

      kaler ni lawa la Pojo. Berapa harga skirting n spoiler ni sumer? Bekenan la..

    20. poji says:

      complete kit (termasuk spoiler kontot tu) RM2500.00. mula2 seram sejuk jugak. tapi bila member yg pakai Camry gi tanya kit utk keta dia harga RM6000.00 terus rasa murahnya keta KIA.

    21. Axl Rose says:

      Bro,

      Bila beli?… sejak beli, ada problem tak?… Gear box ke, drive sharf ke, power window ke? Sebab Pengalaman kawan2 saya masa pakai Naza Ria & Citra dulu beli pada 2006, 07,08, itu lah problem utama… Ok ke bro awak pakai?..

    22. nilai says:

      Axl Rose,

      Sila ke: http://kereta.info/new-naza-mpv-rondo-details-naza-citra-ii-rondo-2008-launched-in-malaysia/
      kt situ hg boleh studt kelebihan n kekurangan Rondo setelah meneliti luahan rasa para pemiliknya..

    23. Axl Rose says:

      Terima kasih Nilai…

    24. DR MPV says:

      RONDO ADA ISU MASALAH TERBAru, tak tahu lagi ke???

    25. Axl Rose says:

      DrMPV,

      Problem terbaru apa?… Lu bagi tajuk aje… ceritalah abis2… ke cuma nak bagi sensasi aje?… kalau ikhlas kasilah cerita abis… jgn separuh jalan aje…

    26. hello,valued team
      how are u doing ? could you please send me a pictures of this product

      KIA
      New OEM 2007-2012 KIA Rondo Body Kit Hardware – U8301-1D330
      Be the first to review this item
      Price: $57.45 & FREE Shipping
      please check the attachments
      i want to check the pic because i want to ship it ,i can not send you any inquiries because i do not have any specific correspondence methods ,
      my contact Details

      [e-mail address removed]
      [e-mail address removed]
      My Phone – 00201068804789 also wats app and we chat available

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)