• Kereta Malaysia modified car magazine. Daily car spec sales promotion news.

PEUGEOT / NAZA 206 BESTARI PROBLEMS

New Contribution By Ustaz anis Ahmad
Ustazanis Ahmad wrote:
Saya ada beli naza bistari 206 tak sampai setahun lagi dari Jayamas loan dari naza creadit of company Saya tidak pernah pergi service dengan jayamas kerna layanan yg diberikan kurang memuaskan. Sampai 3 kali saya kena postpond service cakap esok la dan mcm lagi.
PEUGEOT NAZA 206 BESTARI modified PROBLEMS 400x287
(Picture of modified bestari 206 / peugeot 206)
 
Dari segi kereta bistari 206. Saya sudah pakai hampir nak masuk 1 tahun. Tapi keadaan kereta amat lah teruk. Baru pakai tak sampai 1 bulan liner tepi pintu kiri sudah bunyi. Pakai dalam 8 bulan pintu kanan bunyi lagi teruk.
Dan sekarang nie pulak spring asxober belakang bunyi macam nak terkeluar tayar.
 
Oleh sebab kerenah macam bie saya dah rasa malas nak pakai kereta nie.
Bulan masuk la nie sya dah sangkut 2 bulan. Beli kereta baru tapi condition macam kereta second hand.
 
Saya harap email saya ini dapat layanan yang baik atau saya Mungkin akan bawa ke pihak atasan.

PEUGEOT / NAZA 206 BESTARI PROBLEMS

Share and Enjoy

  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px
  • wp socializer sprite mask 32px

kdi

Team KDI suka berkongsi info, tips, gambar kereta modified, bodykit dijual terkini, trend DIY modifikasi. Forum bincang mengenai masalah kereta, cara repair sendiri dengan harga murah dan panduan kepada pembeli dan pemandu. ====================== Kategori hangat kereta dot info: + LATEST NEW CAR SPECIFICATION & VS COMPARISON + MODIFIED CAR + BODYKIT IMAGES GALLERY + TIPS + DIY + TANYA KERETA + MONTHLY BEST DEAL + PROMOTION + AUTOSHOW + EVENTS UPDATE ====================== Barang kereta terhangat: + Body kit, skirting, bumper, grille, spoiler, engine performance, sport rim, tayar ====================== Topic hangat: + Fuel consumption km/l, problem, service, test drive, review, price RM, kelab, kedai kereta ====================== Kereta baru terhangat: + Saga BLM FLX SE, Myvi 1.3 1.5 SE, Viva, Alza, Exora, Preve, Vios, City, Civic, Corolla Altis, Camry, Accord, Hilux, Livina, Triton, D-max, Inspira lancer GT ====================== Pecah fiber pecah gelas, sudah baca harap komen dibalas. Terima kasih! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>