PAKEJ CAR AUDIO SYSTEM PALING MURAH DARI RM1XX – SPEAKER AMPLIFIER SUBWOOFER PLAYER

image

Pakej audio system paling murah boleh didapati serendah RM188 di mana terdapat komponen speaker dan amplifier berjenama biasa. Set lengkap termasuk subwoofer dan tweeter pula serendah RM488 tidak termasuk pemasangan.

Ini adalah range harga untuk kaki modify audio sebagai panduan untuk membeli speaker audio system dalam kereta. Bagi yang pentingkan kepuasan sebenar, harga set audio boleh menjangkau ribuan ringgit.

Berikut adalah contoh harga barang audio dari Ace.

PAKEJ CAR AUDIO SYSTEM PALING MURAH DARI RM1XX – SPEAKER AMPLIFIER SUBWOOFER PLAYER

image

image

image

Jenama audio aystem seperti Ameron sangat terkenal bagi audio show car owner dan kualiti bunyi yang dihasilkan adalah sangat baik sepanjang pengamatan kdi dalam dunia autoshow. Jadi, yang mana pilihan korang?

image

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

kdi

Team KDI suka berkongsi info, tips, gambar kereta modified, bodykit dijual terkini, trend DIY modifikasi. Forum bincang mengenai masalah kereta, cara repair sendiri dengan harga murah dan panduan kepada pembeli dan pemandu. ====================== Kategori hangat kereta dot info: + LATEST NEW CAR SPECIFICATION & VS COMPARISON + MODIFIED CAR + BODYKIT IMAGES GALLERY + TIPS + DIY + TANYA KERETA + MONTHLY BEST DEAL + PROMOTION + AUTOSHOW + EVENTS UPDATE ====================== Barang kereta terhangat: + Body kit, skirting, bumper, grille, spoiler, engine performance, sport rim, tayar ====================== Topic hangat: + Fuel consumption km/l, problem, service, test drive, review, price RM, kelab, kedai kereta ====================== Kereta baru terhangat: + Saga BLM FLX SE, Myvi 1.3 1.5 SE, Viva, Alza, Exora, Preve, Vios, City, Civic, Corolla Altis, Camry, Accord, Hilux, Livina, Triton, D-max, Inspira lancer GT ====================== Pecah fiber pecah gelas, sudah baca harap komen dibalas. Terima kasih! =)

6 Responses

  1. zaidi hatanan says:

    Sy ada pergi kdi tgk speaker mohawk jenis 2way coaxial 6.5″, tp ada merah, ada silver ngan crystal.. Mne lg ok ye?

  2. kdi says:

    Zaidi, tgk power output bro.. mana lg bagus.. kalau sama, amik silver la smart.. hehe

  3. muhammad says:

    salam, nak tanya..cd player saya tak boleh play cd. apa problemnya tu?kalau tukar satu set radio shj (touch screen) berapa kosnya?
    kereta latio hatchback 1.6

  4. kdi says:

    Muhammad, kos dlm rm500 shj

  5. Jason king says:

    Nk tanya yg 488 tu campur kos pasang brapa.kedai kt mana bos

  6. Zaim says:

    radio saya bunyi pecah2.. dah ganti antenna pon sama.. apa problem dia? kereta myvi 1.3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close