- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • Masalah Naza Citra

    salam bro..

    naza citra ni saya dah guna dr 2006 lagi.. masalahnya sekarang :

    1. bateri cepat habis, cukup setahun atau kurang.. bateri kong

    2. dah 2 bulan.. lampu handbreak masih menyala ketika start enjin dan berjalan

    so.. harap bro dapat bagitau penyelesainya.. tq

    By: nizam

    Please follow and like us:
    error

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    3 Responses

    1. Baharudin isa says:

      Salam tuan saya guna naza citra masalah kete saya lampu desbord macam simbol sitebelt nyala

    2. Tusan says:

      Citra sy tahun 2007. Bulan 9 tahun lalu(2018) Citra sy tukar enjin (enjin Citra) sebab head bengkok air kering radiator bocor. Sejak tukar enjin baru kereta sy hilang pick up, nak memotong pun seksa. Tolong beri tips apa perlu saya buat??..

    3. Tusan says:

      Citra sy tahun 2007. Bulan 9 tahun lalu (2018) Citra sy tukar enjin (enjin Citra) sebab head bengkok air kering radiator bocor. Sejak tukar enjin baru kereta sy hilang pick up & tak pergi, nak memotong pun seksa, boleh di katakan performance dh tak bagus, lepas tu minyak pun kuat makan. Tlg beri tips apa sy perlu buat??..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)