- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • LAMBORGHINI REVENTON ROADSTER PICTUR RELEASED – THE STEALTH FIGHTER INSPIRED SUPERCAR IS NOW TOPLESS

    lamborghini-reventon-roadster-front

    The Frankfurt Motorshow is coming up very soon. There will be some battle going on between some supercar such as the Mercedes AMG SLS and Mclaren.Adding to this interesting battle is the long-rumored Lamborghini Reventon Roadster.

    lamborghini-reventon-roadster-interior

    Like the original Reventón coupe, which debuted in Frankfurt two years ago, the roadster redefines style, elegance, and insanity. Designed to be a stealth fighter for the road, the Reventón boasts jet-inspired carbon fiber body panels and aggressive 18-inch wheels. Inside, the roadster is decked out in alcantara upholstery and carbon fiber trim.

    lamborghini-reventon-roadster-side

    The Reventon Roadster will be powered by a 6.5 liter V12 engine with 650 HP and 660Nm of torque.The engine is then mated to a six-speed e-gear transmission which drives all the four wheels.A sprint from 0-100 km/h will take 3.4 seconds and if the accelerator is held down, the roadster will top out somewhere in the neighborhood of 340 km/h (211 mph).

    lamborghini-reventon-roadster-rear

    Production will likely be limited to 20 units and prices are expected to start at 1.2 million Euros (RM 6,117,000 ).

    Please follow and like us:
    error

    info kereta Malaysia

    mel

    Malaysia car magazine

    9 Responses

    1. apa2 ajer says:

      wow.. kdi nak 1 biji kereta ni leh x?

    2. awg1031 says:

      bersegi2 xingat…dah lawa dah,tp aku xminat bontot ala murcielago..prefer galardo

    3. alex says:

      sangatlah mahal….kereta yang anda tawarkan kepade konsumen……!!!!!! tanhks………………………………………………………

    4. alex says:

      sry itu sangatlah mahal……………….

    5. babyboy says:

      wah ni keta ke roket..

    6. Joko says:

      Keta ni kalau tambah kepak skit boleh terbang macam MIG, kalau tambah sirip boleh menyelam macm kapal selam, kalau tambah areal boleh jadi kereta remote control .. kah kah kah

    7. James Bond Jr. says:

      Kalau korang nak tahu nilah kereta yang menggunakan konsep rekabentuk ‘sharp-edge’ (tajam giler angle dia) dan garang!!! Tapi aku rasa Malaysia boleh buat lebih hebat daripada tu, macamana tau…..dengan mengguna pakai rekabentuk MCC (multi-concept-car) untuk kereta-kereta keluaran Lotus dan Proton. Aku lupa nak minta Miss Money Penny angkat satu Lotus Evora untuk aku!

    8. apa2 ajer says:

      miss money penny tu sapa ?

      lotus evora cun jugak.. bersegi2 tu lah yg buat lamborghini yg ni mantap lagi cun tapi harga mau RM 10 JUTA pas bawak masuk Malaysia ( iyerla.. cukai lagi entah2 belas2 juta )

    9. auto fanz says:

      lain mcm jer bunyi miss money penny..tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! ya allah kreto ni..td jatuh cinta nga gtr ni nga Lamborghini Reventon Roadster plop..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)