- Latest in kereta dot info Malaysia :
  • AUDI TIOMAN GREEN – WARNA SEMPENA NAMA PULAU TIOMAN MALAYSIA
  • BEWARE OF CONMAN – SPECTRA OWNERS

    BY CALIPH:

    Guys, adakalanya bila kereta kesayangan kita ataupun it is the only transport yg kita gunakan rosak atau malfunction..ada yg jd panik. kemudian sibuk pula bertanya sana sini utk dptkn advice..jika nasib x baik anda akan di approach oleh si con man ini dgn nasihat power dan syurga sehingga anda termakan akan segala nasihat itu. tp akhirnya dr 2-3k kos anda akan jd berbelas2 k. sy nasihatkan spectran khususnya supaya berhati2 dan sebaiknya ikutlah tips ini.

    cari bengkel yg boleh membaiki spectra anda dan setuju utk mengambil upah shj. jika anda tinggal di area KL, anda sbnrny berada di pusat segala perniagaan. nak cari supplier parts kia cari jer di EXMOBIS atau KIA POWER di jln segambut..tak tau kt mana google jer..kat sini anda akan membeli pd harga pomen dan terpulanglah samada anda beli brg OEM atau ori KIA..dan derang ni pun boleh bg nasihat yg bagus. jika kerosakan serius sebaiknya dptkan pandangan bbrp bengkel termasuk kia sc sblum buat keputusan.

    Ingat skg ni org x tabur nasihat percuma dah, janji jer syurga hasilnya HAMPEH!!!!

     

    By: caliph

    Please follow and like us:
    error

    kdi

    Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Terima kasih! =) Yg benar, Brader K Majalah Kereta Malaysia - kereta info

    1 Response

    1. yuzri says:

      Utk sparepart hubungi 0133092101

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error

    Please spread & share :)